Serviceeftersyn

Få lavet serviceeftersyn

Serviceeftersyn udføres på alle bilmærker og modeller

Er det blevet tid til, at din bil skal til et serviceeftersyn hos en mekaniker? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos VesterKjær Auto ApS udfører vi serviceeftersyn på din bil, uanset hvilket mærke eller model den har. Da vores værksted er beliggende i Randers, har vi mange kunder, der kommer fra blandt andet Øster Bjerregrav og Stevnstrup for at få efterset deres bil hos os, men en del af vores kunder kommer dog også fra en række af de andre omkringliggende områder.

Vi hjælper dig med flere andre opgaver

Vi ved, at det kan være besværligt at skulle have sin bil på værksted, og derfor kan du med stor fordel vælge at få alt det, der trænger til at blive lavet, udført på én gang, når du alligevel skal forbi os.

Det betyder blandt andet, at du kan kombinere dit serviceeftersyn med en i forvejen nødvendig reparation af din bil, eller du kan lade os stå for at skifte dækkene, hvis det alligevel er tid til det.

I forbindelse med dækskifte tilbyder vi også opbevaring af dit ekstra sæt dæk på vores dækhotel, så de ikke behøver at fylde hjemme hos dig selv.

Hvad koster serviceeftersyn?

Der kan være stor forskel på, hvor meget et serviceeftersyn koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken bil du skal have udført eftersynet på, hvor lang tid det er, siden bilen sidst har været til service, og om du skal have udført et stort eller et lille serviceeftersyn.

Hvis du godt kunne tænke dig på forhånd at vide, hvor meget lige netop dit kommende serviceeftersyn af din bil vil komme til at koste, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig med en fast pris.

Ring og bestil i dag

Vi glæder os til at hjælpe dig.